Jeffrey van Ginkel

Als u kiest voor Business Involved dan kiest u voor Jeffrey van Ginkel. Ik typeer mezelf in een notendop als persoonlijk, confronterend, pragmatisch, oprecht, analytisch, geïnteresseerd en kenmerkend voor een ondernemer ‘eigenwijs’.

Na het afronden van de post HBO opleiding Accountancy (AA) ben ik gestart bij Deloitte op de afdeling Audit. Gedurende mijn periode bij Deloitte heb ik de post Master opleiding tot Registeraccountant aan de Nyenrode Business Universiteit gevolgd. Mijn klantenportefeuille bij Deloitte bestond uit commerciële bedrijven uit diverse branches met een omzet tussen de 20 – 250 miljoen.

Na 6 jaar bij uiteenlopende bedrijven mee te hebben mogen kijken en de passie en visie van de ondernemers te hebben mogen ervaren, heb ik de stap naar de andere kant van de tafel genomen. Vanaf deze kant ben ik 10 jaar vanuit diverse eindverantwoordelijke functies (o.a. als statutair bestuurder) succesvol betrokken geweest bij verschillende uitdagende projecten.

In 2018 heb ik de keuze gemaakt om de opgedane expertise  in combinatie met datgene wat me het meest aanspreekt – contact met enthousiaste en ambitieuze ondernemers en investeerders – toe te passen binnen Business Involved.

20200310_162757

ADRES
Patrijshof 3
2872 BD Schoonhoven
Nederland

TELEFOON
Mobiel +31 (06) 23296106

CONTACT
info@businessinvolved.com
KvK: 73981826

© Copyright 2019 Business Involved